Privacy- en cookieverklaring

Terug naar overzicht

Privacy- en cookieverklaring

Subli is een toonaangevend paardenvoedermerk met veel verkooppunten en leveringsmogelijkheden in heel Nederland en België. Subli ontwikkelt vernieuwende producten die de conditie en prestaties van jouw paard bevorderen.

Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Subli, onderdeel van Voermeesters B.V., Marsdijk 31, 4033 CC, Lienden (KVK 8074200).

Laatst gewijzigd op 7 mei 2018

Wij respecteren de privacy van onze websitebezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van jou verzamelen voor welke doeleinden, zetten wij in deze privacy- en cookieverklaring uiteen.
Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het contactformulier), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.


Doeleinden van gebruik

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Subli in bepaalde gevallen jouw persoonsgegevens opslaat. Zo gebruiken we persoonsgegevens voor:

  • het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website
  • relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt
  • het geven van een voedingsadvies
  • het versturen van informele en commerciële mailings
  • het versturen van proefverpakkingen
  • het uitvoeren van een sollicitatieprocedure
  • het interessanter maken van het internetaanbod middels het tonen van reclame welke aansluit bij uw belangstellingen

Omschrijving van de persoonsgegevens

Voor bovengenoemde doeleinden verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • naam
  • adres
  • e-mailadres
  • (mobiel) telefoonnummer
  • technische browserinformatie
  • cookie-ID
  • klik- en surfgedrag
  • gegevens die (als bijlage) worden meegestuurd bij sollicitaties
  • gegevens die (als bijlage) worden meegestuurd bij een adviesaanvraag


Bewaartermijnen

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken. Voor informatie die je met ons deelt in het geval van een sollicitatie op openstaande vacatures houden wij ons aan de wettelijke bewaartermijn van 4 weken na sluiting van de sollicitatieprocedure.


Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden

Wij gaan vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden. Verder verstrekken wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen, tenzij je hier voorafgaande toestemming voor hebt gegeven, dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet mogen of moeten doen.


Gegevensbeveiliging

Subli maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot jouw persoonsgegevens afgeschermd is. Binnenkort kun je hier de link naar ons beveiligingsprotocol vinden, waarin we de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen beschrijven.

Cookies

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door de browser op de harde schijf van jouw computer wordt opgeslagen.

Functionele cookies

Wij gebruiken functionele cookies, die noodzakelijk zijn om onze website te kunnen laten functioneren. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld cookies om de door jou gemaakte keuzes te onthouden.

Analytische cookies

Ook gebruiken we met jouw toestemming analytische cookies, waarmee we de werking van onze website kunnen optimaliseren. Wij kunnen met deze cookies bijvoorbeeld bijhouden hoe je onze website hebt gevonden en welke delen van onze website je hebt bezocht.

Retargeting/tracking cookies

Daarnaast worden er met jouw toestemming zogeheten retargeting/tracking cookies geplaatst via onze website. Met behulp van deze cookies kan een (anoniem) profiel van je surfgedrag worden opgebouwd, waarmee bijvoorbeeld advertenties kunnen worden afgestemd op jouw interesses.

Voor meer informatie over cookies die via onze website worden geplaatst, verwijzen we u naar ons cookieoverzicht.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van jouw site-bezoek meer registreren. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kun je de handleiding van de browser raadplegen.
Links naar andere websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van hyperlinks met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruik gaat maken.

Jouw wettelijke rechten

Je mag Subli vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kun je Subli verzoeken deze gegevens te wijzigen, te verplaatsten, aan te vullen of te verwijderen. Dit kun je doen door contact met ons op te nemen via ons contactformulier, door een mail te sturen naar info@voermeesters.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0317-499 595 op maandag tot en met vrijdag tussen 8.0 en 20.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je ook graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van jouw persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voeradvies op maat

Op onze website vind je informatie over het complete Subli paardenvoer assortiment. De meest voorkomende vragen over paardenvoeding hebben wij alvast voor jouw gebundeld (zie FAQ). Is jouw vraag hiermee nog niet voldoende beantwoord, dan kun je altijd een persoonlijk voeradvies aanvragen. Met Subli wordt verantwoord voeren zo een stuk eenvoudiger. De Subli paardenvoederspecialist geeft jou graag een advies op maat.
Voeradvies aanvragen
Scroll Up